Anadolu Kataliz Okulu

Yeşil ve Sürdürülebilir Teknolojiler için Katalizör Geliştirme Yaz Okulu

Angora Beach Resort, Gumuldur, Izmir

Davet

Organizasyon komitesi, homojen ve heterojen kataliz üzerinde çalışan lisansüstü öğrencileri, doktora sonrası ve kariyerinin başındaki tüm araştırmacıları, 'Yeşil ve Sürdürülebilir Teknolojiler için Katalizör Geliştirme' konulu 4. Anadolu Kataliz Okulu'na katılmaya davet ediyor.

Uluslararası kataliz okulu programı günümüz dünyasının önemli konulardan biri olan ve acil gelişmelere ihtiyaç duyulan, "Yeşil ve Sürdürülebilir Teknolojiler" konusuna odaklanmıştır. Bu derslerde, dünyada alanında tanınmış lider araştırmacıların seçtikleri konularda, en son bulgular ve gelişmeler üzerine tartışmalar yapılacaktır.

Ana hedefler aşağıdaki gibidir:

1. Sunulan sunumlara katılmak, bilgi alışverişinde bulunmak ve uzmanlarla tartışmalara teşvik etmek suretiyle yeşil ve sürdürülebilir kimyasal işlemedeki son gelişmeler lisansüstü öğrencilerin, doktora sonrası araştırmacıların ve ve kariyerinin başındaki bilgilerini arttırıp ve ufkunu genişletmek.
  2. Genç araştırmacıları alanındaki uzmanlarla bir araya getirerek araştırma kariyerinin bu kadar erken bir aşamasında ağ kurmalarına yardımcı olmak.

Bu uluslararası etkinlik için, İzmir'de sizi ağırlamaktan ve yeşil ve sürdürülebilir katalitik kimyasal süreçler alanındaki en son bilimsel gelişmeleri paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Organizasyon Komitesi adına
Prof. Dr. Selahattin YILMAZ